13 Ekim 2010 Çarşamba

Niye gaza geliyoruz ?

Yine cereyan etti bir Arda Turan vakası. Bordeaux maçında attığı kafayla başlayan , sarışın bir kızla takılmasıyla devam eden ( olaya gel ) 'Arda Turan olayları ' silsilesi kendini bilmez , ne idüğü belirsiz bir programda sarhoşcasına konuşan bir hakem eskisinin konuşmasıyla tekrar gündeme oturdu.
Ne dedi bu adam ? '' Arda'nın hastalığı fazla seksten meydana gelmiştir.'' Millet olarak 'seks' tabirine aşırı ve gereksiz tepki vermemeyi öğrenmiştik halbuki ama sorun bu adamın bu sözü yavşakça söyleyip Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal'ı akıllara getirtmeye çalışmasıdır ayıp olan.
Yıllardır Galatasaray taraftarı ile münasebeti var bu zat-ı muhteremin. Arada bir giydirilir , sitelere doberman yazılır. Sonra aynı tas aynı hamam. Arada Arda'ya giydirilir , sonra baş tacı yapılır.
Millet olarak ve özellikle Galatasaray taraftarı olarak bir orta yolu bulamadık tepki konusunda. Sırf tepki olsun diye tepki veriyoruz , sonra unutuluyor gidiliyor.
Şimdi yine Ankaragücü maçında tepkiler verilecek ( hazırlığı içindeyiz ) sonra tekrar eskiye dönüş. Ya muhattap alınmayacak bu hakem eskisi , gündem yapmak için yavşakça konuştuğunu bileceğiz ya da verdik mi tepkiyi tam verip bir daha cesaret edemeyecek ahlaksızca konuşmaya. Evet , ben açıkca derimki ya görüldüğü yerde dövülecek sonra mahkemelik olunacak ya da muhattap kabul edilmeyecek.
Arda Turan çok duygusal bir insan ve çabuk etkileniyor olaylardan. Çok üstüne gidiliyor ve ister istemez morali bozuluyor ve oynuna yansıyor. Fenerbahçe taraftarı küfür ettiğinde armasını öperek karşılık verdi , Bjk taraftarı kız arkadaşına küfür etti , golünü attı dimdik durarak cevabını verdi. Bizim taraftar tepki verdi ,o zaman yıkıldı tamamen. O tepkiden iki hafta önce de baş tacı yapıyorduk. Ayarımız yok.
Sakatlanmadan önce yine homurdanmalar vardı Arda'ya , bu Erman Toroğlu yavşağının söylediği sözler bizim için bir şans , umarım bu olayla birlikte eski destek ve alakayı görür Arda Turan taraftarımızdan.
Gözyaşlarına kurban olsun Erman yavşağı kaptan. Gencecik yüreğinle mücadelene devam et sen.

1 yorum:

  1. Sakatlanmadan önce yine homurdanmalar vardı Arda'ya

    demişsin kardeşim.başta sino sen benide dahil et bizde o grubun içindeydik..

    YanıtlaSil

İstersen küfür edebilirsin yorumunda. Hakediyorsam et.