17 Ekim 2010 Pazar

Galatasaraylı gözüyle bir derbi haftası

Ankaragücü'nden alınan 4-2'lik mağlubiyetin etkisi yavaş yavaş azalırken aynı oranda yavaş yavaş derbi heyecanı artıyor... Formsuz oyuncular , yetersiz kadro , oturmamış sistem ( dünya gözüyle bir görsek oturduğunu ) , mutsuz teknik adam , sallanan yönetim ve içinde çok az umudu olan gerçek taraftar.

Ligde alınan 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet.. Avrupa'dan elenmiş bir takım.. İyi oynamayan ve gelecek adına bir ışık gözükmeyen bir takım. Bu düşünceler hakimken 10 senedir bir puan bile alamadığımız Kadıköy'deki maça odaklanmaya başlıyoruz. Rakip yavaş yavaş form tutmaya başlamış , yabancıları lige alışmış bir görüntü sergiliyor. Maçın taktik kısmından çok mental kısmı önemli. Zira Hakan Şükür bile '' orada kısmetimiz kapanıyor , istediklerimizi yapamıyoruz.'' diyorsa şimdiki oyuncular ne der bilinmez...

Bu hafta muhtemelen yine medya tahriklere başlayacak. Ama her iki yönetimden de ortamı gerecek açıklamar olacağını düşünmüyorum. Adnan Polat ile Aziz Yıldırım'ın arasından su sızmıyor. Derbinin en güzel yanı deplasman tribününde takımın kötü gününde yer alan taraftarların olacak olması. Aynı 07-08 sezonundaki 0-0'lık maçtaki gibi. Takım sakatlıktan geçilmiyor , yeniliriz illa havasında oraya giden 2225 taraftar gibi.

Çoğu Galatasaraylı umutsuz olsa da ''Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır'' lafını kimin söylediğini bir araştırsınlar. 

Güzel bir maç , güzel bir tribün  ve hakem hatasının olmadığı bir derbi olur...Merakla biletlerin çıkacağı günü ve sabahlayacağımız geceyi bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İstersen küfür edebilirsin yorumunda. Hakediyorsam et.