7 Kasım 2010 Pazar

Trabzonspor - Galatasaray

Ligdeki 5. mağlubiyetimizi aldık Trabzon deplasmanında. Biri kişisel hatadan iki atak yedik. İki tane gol yedik. Normal şartlarda şans eseri bir gol bulamazsak gol atamayacağımız bir 11 ile çıktık. Şans eseri gol bulamadık , direkten döndü. Ve golsüz bitirdik.

Herkes gibi Mustafa - Barış ikilisi ne zamana kadar kadroda kalacak ben de merak ediyorum. Tam olarak tipik defansif anadolu takımı oyuncularını andıran bu oyuncular nasıl olur da Galatasaray'da oynuyorlar akıl sır ermiyor. Hele Barış. 2007-2008 sezonundan beri Galatasaray'da. Sadece koşabilen birinin takımda senelerdir oynayabilmesi çok garip. Mustafa'nın ise yaptığı şey alıp geri veya yana pas vermek. Mücadele etmek yeterli oluyorsa Galatasaray'da oynamak için bilemem. Yalandan da olsa mücadele ediyorlar ve yenildikten sonra soyunma odasına koşarak ilerliyorlar...

Bakalım Ocak ayında gönderilecekler mi ? Aslantepe'de oynama şansını da yakalayacaklar mı ?

Trabzon maçında adam gibi bir tane atak yapabildik onda da son vuruş yeteneği olmayan Pino topu ıska geçti. Bir tane de orta açayım derken kaleye yönelen topu direkten döndü. Bizim açımızdan yine zevksiz , yine beklentilerin yüksek ama karşılananların sıfır olduğu ( Misimoviç ) bir maçtı. 

Ve bu maç bir kere daha açık seçik bize şunu gösterdi ki ; Galatasaray'ın 1. kalecisi yok hala ! Senelerdir yok !

Bir iki kelam da hakeme edelim. Genel olarak iyi yönetti diyebilir miyiz bilmiyorum ama bazı pozisyonlarda nabza göre şerbet verdiği aşikar. Elano oyun durduktan sonra topa vurduğunda haklı olarak sarı kart gördü. Peki sarı kartı olan Giray neden görmedi ? Sarı kartı var diye. Giray'a yönlendikten sonra hakemin aklına sarı kart olduğu geldi ve kendini çekti.

Bir pozisyonda ofsaytı kendisi verdi. Yan hakem ofsayt bayrağını kaldırmadı ama kararları hakem verirdi , düdüğü çaldı ve ofsaytı verdi. Yanlış karardı tabi. Ankaragücü maçında yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıp defansı durdurmuştu sonra bayrağı indirmişti. Garip şeyler oluyor gerçekten.

Ocak ayında mutlaka gönderilmesi gereken iki isim de Hakan Balta ve Servet. Artık iyice ukala davranışlar sergileyen , takımı oyuncakları zanneden bu iki profosyonel bile olamayan iki isim Ocak'ta gönderilmeli. 

11. maçta alınan 5. mağlubiyet bu. Senin de suyun kaynamaya başladı Adnan Başkan. Şampiyon olacak takımın alması gereken mağlubiyet sayısından bile fazla bu sayı. Bakalım yine şampiyonlar ligine bile gidemeyecek mi bu takım göreceğiz hep beraber. Kalecisiz , forvetsiz ve adam gibi orta sahasız kurduğun kadrodan ne bekliyorsun , meraklar içerisindeyiz Adnan Başkan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İstersen küfür edebilirsin yorumunda. Hakediyorsam et.