21 Kasım 2010 Pazar

Sıralamadaki yerimizi koruduk

Ligin en zor deplasmanlarından bir tanesini altın (!) değerinde bir (1) puanla geçtik. Ve sıralamadaki yerimiz değişmedi. Şans kaza galip gelebilsek 8. sıraya kadar yükselebileceğimiz bir maçtı halbuki.

Takım iç sahada pozisyon bulamıyor , dış sahada çok güzel pozisyonlar buluyor gole çeviremiyor.. İç sahada kanatlar çalışmıyor , bekler destek vermiyor. Dış sahada ise gol becerisi yüksek adamlarımız olmadığından golle sonuçlandıramıyoruz pozisyonu. Forvet bir Kewell oluyor bir Pino. İkisi de çakma forvet.

Bu forvetsizlik geçen seneden beri devam etmekte ve tamamen yönetimin vizyonsuzluğudur. Koskaca takım gol yollarında sadece Baros'a bakar mı ? Böyle kadro kurulursa ve bel bağladığın adam bir sakatlanırsa tepe taklak olursan ve 13. hafta sonunda 10.'lukta kendine zor yer edinirsin. Zira Ankaragücü 2-0 galipken maçı 2-2'ye getirtmese 11. sıraya gerileyecekti Galatasaray.

Galatasaray son 7 maçta sadece bir galibiyet aldı , o da içerideki 2-1'lik Antalyaspor galibiyeti. Son 5 maçta 2 gol atmışız ki o maç da yine Antalyaspor maçı.

Dilimizde tüy bitti anlatmakta. Bu takıma Morinho + Guardiola gelsin , taktiği ikisi versin. Rakibi ikisi analiz etsin. İlk 5'e zor girer. Gaziantepspor ayarında bir kadrosu var Galatasaray'ın. Arda ile Baros dönünce Kayserispor ayarında bir takım haline geleceğiz. Bu kadroyu geçen seneden ders alamayarak kuran yönetim neler düşündü bilinmez. Ama ilk senesinde 5. olan , ikinci senesinde 3. olan Adnan Polat 3. senesinde kendine ilk 5'te yer bulursa şükretmeli.

Olağanüstü kongre olur mu bilmem ama olağankongreye kadar saç ağartmaya devam. Hagi'yi kullandıktan sonra bakalım başka bir sevdiğimizi kullanacak mı Sayın Polat. Haldun Üstünel'in lisansı olsa onu bile getirirdi zira sırf sömürü için.

Haftaya Beşiktaş derbisi var. İki takımdan biri ya da ikisi birden tamam ya da devam diyecek biraz daha. Ali Sami Yen'in son günlerinde mücadeleci bir takım görürüz umarım.

O çok güvendiğim adam, Adnan Polat istifa!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İstersen küfür edebilirsin yorumunda. Hakediyorsam et.