16 Ocak 2011 Pazar

Bir garip stad açılışı

Galatasaray'ın 14 yıllık yeni stad aşkı dün gece sona erdi. 50 bin küsür seyirci kapasiteli stad havayi fişek gösterileri, Kenan Doğulu konseri , 19 Mayıs gösterileri gibi ne olduğunu açıkcası anlayamadığım dansçıların gösterileri ile açıldı.

Tabi güzelliklerden ziyade başbakana, Adnan Polat'a ve Toki başkanına yapılan protestolar konuşuluyor dünden beri.

Başbakan daha önce de Ali Sami Yen'e gelmiş ve Hamburg maçında inanılmaz bir tepki görmüştü. Hani organize diyorlar ya dünkü tepki için, Hamburg maçına başbakanın geleceğini bile bilmiyordu taraftar, o zaman nasıl tepki gösterdi?  Anons sırasında mı organize olundu ?

Yine de büyük bir tepki görmedi dün Başbakan. Hamburg maçına göre cılız ıslıklamalar oldu. Kuzey kale arkasındaki ''bağımsız'' ( :)) :D :D sdhasdhafkjaajk ) ultrAslan başbakanı ve Adnan Polat'ı alkışlayan tek guruhtu stadda. Zaten önceden hazırlandıkları öyle belliydiki , ben aynı anda böyle alkışlayan bir ultrAslan görmemiştim.

Adnan Polat da alkışlanıyordu , hani '' belli ki bu işi beceremiyorsunuz...'' diyenler tarafından.

Başbakan büyük bir tepki görmemişti ama her ne olduysa Toki başkanının akıl sır ermez konuşması ve skorboardlarda görülen akp mitingleri iyice kızıştırdı olayı. Stad resmen miting alanına dönmüş, Merhum Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın'a giydirmeler başlamış ve konuşma iyice daha kötüye gidiyordu. Adnan Polat ve yönetimin koyamadığı tepkiyi gerçek bağımsız, karşılıksız Galatasaray aşığı taraftar koydu. Islıklarla bastırıldı ses. Ne küfür edildi, ne yumurta atıldı ne başka bir şey. Şimdi bunun nesi ayıp ?

İnanılmaz bir medya gücü var Başbakan'ın arkasında. Adnan Polat nasıl yağlama yapacağını şaşırmış durumda. Mehmet Ali Birand ''eyvaaahhh'' diyecek kadar belli etmiş durumda kendini. Fatih Altaylı da yazısında döşemiş bizlere.

Evet kimse bahsetmiyor Toki başkanının konuşmasından , twitterdaki akp sekreterinin , ibb başkan yardımcısının taraftara gerizekalı , kuş beyinli demesinden...

Dayan güzel Galatasaray taraftarı , dayan karşılıksız seven Galatasaray taraftarı.. Geçecek bugünler de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İstersen küfür edebilirsin yorumunda. Hakediyorsam et.